Főzz szil­va­ci­be­rét Kat­lan Tó­ni­val – ka­rá­cso­nyi fő­ző­work­shop gye­re­kek­nek

Filozófiánk, hogy minél többen ismerjék meg a Kárpát-medence tájegységeinek és az itt élő nemzetiségek gasztronómiájának valódi mélységeit. Ez a gasztrokultúra – legyen az zsidó, szerb, szlovák, örmény vagy éppen magyar – olyan változatos ízvilágon alapul, melyre érdemes büszkének lennünk. A magyar konyha nagy receptjei megkerülhetetlenek, de ezek mellett megannyi étel vár felfedezésre, akár a paprika előtti időkből.” – Novotny Antal

Karácsonyi főzőworkshop keretében a gyerekek figyelmét szeretnénk felkelteni, hogy - miközben közösen elkészítünk egy ételt -, csodálkozzanak rá saját gasztrokultúrájukra.
 

Érdekli a többi műsor?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőként rendezvényeinkről, képzéseinkről!