Főzz sz­il­va­ciber­ét Kat­lan Tónival – karác­sonyi főző­work­shop gyerekeknek

Filozófiánk, hogy minél többen ismerjék meg a Kárpát-medence tájegységeinek és az itt élő nemzetiségek gasztronómiájának valódi mélységeit. Ez a gasztrokultúra – legyen az zsidó, szerb, szlovák, örmény vagy éppen magyar – olyan változatos ízvilágon alapul, melyre érdemes büszkének lennünk. A magyar konyha nagy receptjei megkerülhetetlenek, de ezek mellett megannyi étel vár felfedezésre, akár a paprika előtti időkből.” – Novotny Antal

Karácsonyi főzőworkshop keretében a gyerekek figyelmét szeretnénk felkelteni, hogy - miközben közösen elkészítünk egy ételt -, csodálkozzanak rá saját gasztrokultúrájukra.
 

Interested in other programmes?

Subscribe to our newsletter and be the first to hear about our events and training.